2011. július 28., csütörtök

Bemutatkozás: Gabi

Kedves Naplónk!

Eddig egyetlen egyszer kezdtem el naplót írni egész életemben, de két nap után abba is hagytam. Valahogy nem tartottam a magaménak ezt a kifejezésmódot. Illetve inkább a kézírásomat nem kedvelem annyira, hogy állandóan olvasgassam. Most viszont valami fontos történik, és erről szeretném ha minél többet megtudnátok. Nem ígérem ezt a naplót mindig mélyen személyesnek, de igyekezni fogok visszaadni mindent, ami lényeges.



Költözünk Új-Zélandra! Ez az a fontos hír, ami naplóírásra késztet (szerencsére ezúttal elektronikusan). Balázzsal ezt a döntést már körülbelül két évvel ezelőtt meghoztuk és fél évvel később már tevékenyen dolgoztunk is a megvalósításán.

Hogy miért szeretnénk máshol lenni, azt nem szeretném itt különösebben megindokolni, úgy gondolom, hogy ezt mindenki tudja.
Hogy miért pont oda megyünk ahova, az már érdekesebb. Miért nem mentek közelebb, valahová Európába? - kérdezi mindenki. Erre azt tudom mondani, hogy mert Ázsiában és a hozzá közeli Óceániában most több a lehetőség, Új-Zéland tiszta és különleges hely, és mert ilyen messze menni igazi kaland.

Nem tudjuk még hogyan alakul a kalandunk, de biztosak lehettek benne, hogy beszámolunk róla.
Egy dolgot már most le kell szögeznem, hiányozni fogtok, mindannyian. Ebben biztos vagyok. Ennek ellenére mégis megpróbáljuk a Föld másik oldalán, bízva abban, hogy nyugodtabb, szebb és egészségesebb környezetben élhetünk mint eddig.

Szurkoljatok nekünk!
Jó olvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése